MX World

16/05/2018 18:58 - geplaatst door Stingray

Het wordt een druk weekeinde voor BeTeMo. De Arendonkse club met liefst 18 aangesloten rijders is een merkwaardig geval. Zelf beschikt de club niet over een terrein en zien ze zich genoodzaakt om uit te wijken. Misschien moeten ze nu maar eens aankloppen bij de lokale politieker. tot nader order organiseren ze een driedaagse op de Heeserbergen in Lommel. Op zaterdag wordt er gecrosst door de jongeren van JMS. Zondag en maandag  wordt de Pinkstertrofee betwist. Maar vooral op zondag ligt het zwaartepunt bij de zijspannen. Hoewel niet meer aangesloten bij IMBA, of toch geen piloten meer naar het EK sturend, blijft de band met MO Nederland behouden. Daarom is er zondag een België-Nederland voor zijspannen voorzien. Zoals bij de vorige editie laten de zijspannen zich niet afschrikken door het zware Lommelse zand. Ze weten immers dat BeTeMo onder impuls van machinist Marco, de baan tot in de perfectie glad scheert vooraleer de 'karren' de baan op gaan. En nog leuk nieuws: we vernemen dat er tussen VLM en BMB een overeenkomst werd gemaakt dat ingevolge het wegvallen van de VLM-cross in Antwerpen, alle VLM-piloten welkom zijn in Gooik op 27 mei. Ze hoeven geen dagvergunning te nemen en komen in aanmerking voor het prijzengeld. Wel op voorhand inschrijven. Alle info hierover (inschrijven voor 20 mei): HIER KLIKKEN