MX World

02/11/2018 12:05 - geplaatst door Stingray

Vandaag raakte ook bekend dat Twin Air zich blijft verbinden aan het HRC Honda Team.

Pieter Does (General Manager): "We steunen Honda al van het ogenblik dat Eric Geboers er bij kwam. We steunen ook alle Honda fabrieksteams over de hele wereld. Daarom zetten we onze samenwerking met HRC voor drie jaar verder. Ons voordeel hierbij is dat we onze producten  kunnen blijven door ontwikkelen op de racemotoren onder de meest zware off-road omstandigheden. En dit nog voor de productiemodellen verkrijgbaar zijn. Het betekend dat de Honda dealers al onze producten in de winkel hebben liggen, te gebruiken door elke  nieuwe Honda rijder."

Marcus de Freitas (HRC): "De ervaring van Twin Air kent haar gelijke niet. Ze werken samen met alle Honda teams over de ganse wereld. Ze zijn perfect geplaatst om ons te ondersteunen met hun marktleidende producten."