MX World

06/01/2019 11:43 - geplaatst door Stingray

Eli Tomac op drie, Marvin Musquin op 8 en Jason Anderson op 14...…… Huh? Jawel de top drie van vorig jaar  schitterde niet in Anaheim I.  Waar Dean Wilson heel lang de leiding had nadat hij de holeshot lukte voor Malcolm Stewart, Anderson, Barcia en rookie Aaron Plessinger. Ja, er was een val van Cooper Webb, waardoor de toppers wat gehinderd werden. Onder een gietende regen maakte Stewart een eerste fout. Ondertussen was Barcia steeds beter gaan presteren op de steeds gladder wordende baan. Door de val van Stewart werd hij tweede. Het tempo van Wilson zakte zienderogen en vijf ronde voor tijd nam 'Bam Bam' Barcia heel eenvoudig het commando over. Roczen schoof gepast mee en ondertussen was Tomac de beste van de toppers die het ene na het andere duel won. Hi zou derde worden voor de leeg gereden Wilson en Cooper Webb.

Maar laten we de beelden spreken. HIER zie je in HD de hele finale.

En HIER de uitslag.

Credits: FB Barcia.