MX World

11/03/2019 12:08 - geplaatst door Stingray

Ook over het kanaal kreeg men  alle ingrediënten van de stom over zich heen.  Toch konden in Doncaster alle reeksen voor het Maxxis kampioenschap gereden worden.

Bas Vaessen won in de MX2 voor Conrad Mewse, Alvin Ostlund, Dylan Walsh en Martin Barr.  Mewse won de eerste, Vaessen de tweede reeks.

In de MX1 waren de MXGP-rijders duidelijk de besten. De eindzege ging naar Shaun Simpson voor Tommy Searle. Searle die zich in Argentinië liet opmerken. Tommy werd derde in de eerste reeks voor Simpson, maar pakte wel de slotreeks. Helaas onvoldoende voor de zege want daarin zat Shaun hem op de hielen. Een ander kandidaat voor de eindzege was uitgevallen in de tweede reeks. Harri Kullas was tweede geworden in de openingsmanche. Niet veel toppers startten op Fat Cat. Zo werd Lewis Tombs derde voor Josh Milward en Ryan Hougton.

Joël Rizzi - is Brits - won de jeugdreeks.

Foto Bas Vaessen, credits GrietjeMXpics.