MX World

26/12/2020 11:57 - geplaatst door Stingray

Maak kans op een GRATIS MX-BMX kledingset en/of stickerset! Laat jouw creativiteit de vrije loop en ontwerp jouw eigen MX-BMX shirt-broek combo en/of een stickerset. Maak hiermee kans op een GRATIS set van deze uitvoering.

Hoe deelnemen? Verder lezen onder Thor.

Het ontwerp mag gemaakt worden met potlood of stift, maar ook via de verschillende ontwerpprogramma’s. Dit zal de beoordeling zeker niet beïnvloeden. Je hoeft niet alle logo’s etc. erin te plaatsen. Het gaat écht om het design.

Uit de inzendingen kiezen wij 5 aansprekende ontwerpen. Via een online poll wordt bepaald wie de winnaar wordt van het gratis MX-BMX pak of een compleet stickerset. Hoe gaaf zou het zijn om volgend seizoen van start te gaan in jouw eigen ontwerp!
 
Je mag per persoon 2 ontwerpen indienen. De ontwerpen dienen uiterlijk 6 januari te worden ingeleverd. Dit kan per e-mail of per post. De winnaar wordt vrijdag 8 januari bekend gemaakt: dus tijd genoeg om in de kerstvakantie aan de slag te gaan!

Veel succes!

Deelnemen via DEZE WLM LINK.