MX World

28/12/2020 18:25 - geplaatst door Stingray

Het is doodstil op motorcrossvlak. We spraken afgelopen week nog met de voorzitter van VLM en die gaf aan dat het overgangsjaar heel veel stroomlijnwerk met zich mee brengt. Maar toch zit men niet stil. Werner en Kathy Renders van het RW-team hebben namelijk een straffe transfer gerealiseerde. Niemand minder dan Kevin Fors zal volgend seizoen hun rangen komen versterken. 

 Werner Renders: Met trots mogen wij melden dat ex-GP  rijder Kevin Fors ons RW MX TEAM komt versterken in VLM voor 2021 in de klasse Inters MX1. Dit met de ondersteuning van Husqvarna België . Verder zullen Milo Vos, Senne  & Tom Lemoine, Jean-Pierre  Theunis, Bjarne Vos, Robby Mariën en Dimitri Schoofs het RW MX TEAM vervoegen in 2021. Welkom in ons team Kevin Fors! Met dank aan al onze sponsors !