MX World

08/08/2022 10:01 - geplaatst door Stingray

Een uiterst succesvol VMCF-weekeinde in Weerst, waar net geen 600 deelnemers kwamen opdagen voor een dubbelweekeinde.

Steffie Laier won op de harde spectaculaire omloop de tweede proef van het IMBA kampioenschap voor Dames . Laier was de snelste in de eerste end e derde raaks. Maar ze moest in de tweede reeks de duimen leggen voor ex-kampioene Branda Wagemans. De Nederlandse Britt Van Der Werff werd derde voor de verrassende Anaïs Nowakovski en Kimberley Braam. Laier leidt na twee proeven voor Van der Werff en Jenitty  Van der Beek.

Bij de Inters werden de reeksen gewonnen door Ken De Dycker en Kevin Fors. De Dyker veroverde de grootste bokaal voor Matteo Puffet en Fors. Frederic Weigert was de beste kwartliter.

Credits Steffie Laier by Louie Wouters.