MX World

21/08/2023 20:00 - geplaatst door Baetens Rendel

Liam Everst weet zijn 2de GP zege van seizoen te behalen in Arnhem.

In de eerste reeks nam Laengenfelder de holeshot en gaf de leiding niet meer af.
Hij werd gevolgd door Adamo en Everts. Lucas Coenen kwam als 7de weg maar kwam ten val halfweg de eerste ronde. Hij kwam uiteindelijk terug van de laatste plaats naar plek 6. Everts ging voorbij Adamo maar hafweg de eerst reeks nam Adamo terug de 2de plek in beslag. Geerts kende een goeie wedstrijd en kwam binnen als 4de voor Horgmo en L. Coenen.

In de tweede reeks nam Everts de holeshot voor Horgmo en Adamo. L. Coenen ging al snel naar voor en nam de leiding over in de 2de ronde. In ronde 4 maakte Coenen wel een foutje waardoor Everts terug aan de leiding kwam maar een sterke Coenen reed vlotjes voorbij Everts. Jago Geerts kwam terug naar plek 3. In de laatste ronde ging Geerts nog voorbij Everts maar door een gedubbelde rijder kon Geerts niet doorspringen op de laatste tafel en Everts deed dat wel. Coenen won voor Everts en Geerts.

Eindstand: 1: Everts / 2: Coenen / 3: Laengenfelder / 4: Geerts / Adamo