MX World

21/08/2023 20:17 - geplaatst door Baetens Rendel

Romain Febvre blijft de goede vorm doorzetten en dat wordt opnieuw beloond.

In de eerste reeks was de holeshot voor Prado voor Seewer en Febvre. Febvre ging voorbij Seewer op jacht naar Jorge Prado. Dat lukt ook. De fransman ging voorij Prado maar kende enkele ronden nadien een technisch probleem en moet Prado en Seewer terug laten passeren. Seewer ging nu in duel met Prado maar de Zwitser kwam zwaar ten val en kwam binnen als 3de. Prado won voor Febvre, Seewer, Coldenhoff en Gajser.

In de tweede reeks nam Febvre de holeshot voor Renaux en Seewer. Seewer nam en 2de plek over en even later kwam Renaux ten val en kwam binnen als 6de. Coldenhoff reed een sterke wedstrijd en maakte jacht op de 2de plek van Seewer. De 2 ploegmaats vochten het uit tot aan de finish en kwamen zelfs nog in het wiel van Febvre. Febvre won voor Seewer en Coldenhoff. Gajser komt tergug in de goeie vorm en kwam binnen als 5de na Prado.

Eindstand: 1: Febvre / 2: Prado / 3: Seewer / 4: Coldenhoff / 5: Gajser