MX World

13/07/2012 08:54 - geplaatst door Marcel Dirks

We zijn er misschien al vroeg bij maar hoe vlugger we de Belgische deelnemers kunnen informeren hoe beter. Van 2 tot en met 4 november 2012 staat er in Zuidbroek nabij Groningen weer de Internationale Supercross gepland. Thor it voor meer info en videobeelden.

Pittige afstand voor de Belgische deelnemers maar het circuit, de sfeer en de races liegen er dan ook niet om! Dit is een goede organisatie werkend met enkel de beste mensen. Voor het circuit doen ze wederom beroep op Freddy Verherstraeten en team dan weet je dat het af is, want Freddy staat in heel Europa bekend al één der beste circuitbouwers. Ook dit jaar zal Cornelis Lemstra en zijn team er alles aan doen om klinkende namen achter het starthekken te krijgen. Bij de laatste editie waren Max Anstie, Matt en Kyle Goerke, Rasmus Jorgensen, Jack Brunell, Dominique Thury, Ashley Greedy, Shannon Terreblanche enkele namen die toch voor heel wat spanning zorgden. Voor dit jaar kijken ze uit naar nog meer van de Internationale Supercross rijders om het nog grootser te maken. Het circuit zal nog meer spanning bieden voor rijders en publiek. Ook op vlak van entertainment zal er extra aandacht zijn.
Je kan nu reeds kaarten online bestellen voor deze editie klik op volgende link: http://dutchsupercross.nl/tickets/programm.php Wie meer info wenst over komende wedstrijd kan hier alle info vinden die men wenst: www.dutchsupercross.nl

In absolute primeur kunnen we nu reeds het programma meegeven.

Vrijdag 2 november:
- 65cc kleine en grote wielen (districtslicentie + startbewijshouders)
- 85cc kleine en grote wielen (districtslicentie)
- MX2 hobby (districtslicentie)
- MX1/3 hobby (districtslicentie)
- Demonstratieshow SX Inters (SX1 + SX2)

Zaterdag 3 november:
- 85cc grote wielen Inters (startbewijshouders)
- SX2 jeugd/cup (startbewijshouders)
- 125 cc jeugd (startbewijshouders)
- SX Inters (SX1 + SX2)

Zondag 4 november:
- 85cc grote wielen Inters (startbewijshouders)
- SX2 jeugd/cup (startbewijshouders)
- 125 cc jeugd (startbewijshouders)
- SX Inters (SX1 + SX2)   Fragment van de Dutch Supercross editie 2011.