MX World

20/05/2012 10:08 - geplaatst door Marcel Dirks

De komende weken staan in het teken van Party Hardy bij MotoXL. MotoXL wil een kijkje in het leven van de echte motocross fan. Om mee te doen vragen we je jouw foto met een van onze shirts aan te mailen, of te posten op onze Facebook pagina. Degene met de leukste foto wint zijn aankoopbedrag terug en een waardecheque van 50 euro!

Om jullie een kickstart te geven volgen wat voorbeelden hoe wij de foto’s willen zien: "Thor it"
   

Hoe je het crossweekend inluidt. Bijvoorbeeld zoals wij dat doen, potje tafelvoetbal, beetje sleutelen, de laarzen poetsen en de brillen prepareren om te kunnen shinen op de mx tracks Tijdens een stapavond op de foto met een mx babe die je hebt gescored, omdat je natuurlijk zo een gewild shirt aanhebt Op het podium waar je net je beker in ontvangst hebt genomen Op vakantie op een van de mooiste motocross banen ter wereld, of iets anders moois In de stad op je favoriete urban spot waar je hangout is met je snelle vrienden Voor de TV met bitterballen en chips motocross kijken Op de trekker beetje chillen op het land Dit soort acties gaan natuurlijk altijd samen met een aanbieding voor onze fans! Nu dit hele weekend geen verzendkosten bij een besteding vanaf 20 euro en we hebben diverse mooie shirts tijdelijk afgeprijsd.
  Ga nu naar http://www.motoxl.com/ en profiteer van deze aanbieding! Party mee de komende weken en win de titel Party Hardy 2012, show jouw motocross way of life en win! Inzendingen worden tot 30 juni 2012 geaccepteerd!