MX World

04/04/2023 08:58 - geplaatst door Stingray

VLM LUMMEN AFGELAST - VMCF RUMMEN AFGELAST! Dus onze inieiding is niet meer correct....... We durven voluit gaan: dit weekeinde wordt hier geen enkele cross afgelast vanwege wateroverlast. Frank Deboosere heeft zelfs na zijn pensionering nog met ons voeten gespeeld, maar 't is gedaan!

De FIM Jeugd begint er aan in Lommel, zie de andere preview. MCLB rijdt op zaterdag en zondag samen met VJMO in Evergem. Nederland moet het stellen met een MON-cross in Boekel en een KNMV ONK wedstrijd in Delfzijl. Met Paasmaandag is het KNMV zijspan- en quadstijd in Oldebroek. In Nederland zijn er deze dagen wel enorm veel clubcrossen. Raadpleeg daarvoor de kalenders van de federaties. De porfs ens emi-profs verhuizen na de Sardeense zandbak naar Frauenfeldt Gachnang voor de Zwitserse MXGP. Dit maal rijden ze niet aan de suikerfabriek, maar op de permanente baan, een paar honderd meter verder. Opgelet, ze trainen en kwalificeren op zaterdag, ze crossen op maandag. Dit is een perfecte en geaccidenteerde baan licht waar normaliter altijd met Pasen wordt gecrosst.