MX World

11/04/2023 10:14 - geplaatst door Stingray

Ik durf bijna geen kalender meer op stellen. Wat ik moet met dit weer soms meer schrappen dan schrijven Allee, komaan, we doen een goedbedoelde poging naar volgend weekeinde toe.

14,15 & 16 april: VLM in Ranst voor de Herdenkingsprijs Nico Van der Schraelen. Op zaterdag JMS, maar op vrijdag al zijn er - onder kunstlicht - Sur-Ron e-bike wedstrijden. Op 15 & 16 april resideren VJMO/MCLB in Velzeke. Het GPS-adres is daar de Ruddershovestraat. Op 16 april ziet het er naar uit de VMCF eindelijk van start kan gaan. Dat gebeurt in Appelterre. GPS Eichemstraat. AFGELAST: AMPL die met Pasen van start gingen, zetten door op 15 & 16 april in Mellier in de provincie Luxemburg.

De rest dan: de MXGP-karavaan trekt op 15 & 16 april naar Trentino (It), een van de mooiste banen van het jaar. Naast het klassieke MX2 en MXGP programma zijn de toegevoegde wedstrijden daar de EMX125 en de EMX250. Daarna is er een week GP-pauze en eind april trekken we naar Iberiƫ.

Nederland trekt het weekeinde op gang op 15 april met de Crazy Cross in Bergeijk. Vergelijk het met een Zwarte Cross op liefhebbersmaat. MO Nederland trekt op 16 april richting Overijssel, waar in Holten zal gecrosst worden aan de Binnenveldweg in Hoeve. De KNMV rijdt een ONK wedstrijd in Sint-Isidorushoeve.